Automatische incasso

Kies jij ook voor betaalgemak en meer voordeel? Geef de HSV De IJzeren Man een incassomachtiging! Klik hier

Er zijn nog steeds leden die kiezen voor toezending van een acceptgirokaart voor de betaling van de contributie. Iedere keer moet je dan zélf – en op tijd, actie ondernemen om de verschuldigde contributie te voldoen. Bovendien zijn de kosten hiervan aanzienlijk hoger voor jouw vereniging.

Dit kan veel gemakkelijker en voordeliger door ons te machtigen om de contributie automatisch van jouw rekening af te schrijven. Deze betaalwijze biedt jou én HSV De IJzeren Man voordelen. Hieronder zetten wij de voordelen voor je op een rij.


Voor jou en ons gemak

  • Je hebt geen omkijken meer naar je betaling (bij voldoende saldo op jouw rekening);
  • Jouw betaling is altijd op tijd;
  • Jouw betaling wordt sneller verwerkt;
  • Je hoeft niet de kosten € 5,00 voor de acceptgiro en verwerking te betalen;
  • Je hebt gegarandeerd de visdocumenten voor 1 januari in huis.

Niet eens met de afschrijving?

Jij blijft uiteraard eigen baas over jouw geld. Want je hebt altijd de mogelijkheid en het recht om, zonder opgaaf van reden, een betaling ongedaan te maken. Ook kun je de machtiging op elk willekeurig moment stopzetten. Eén telefoontje of e-mail berichtje is voldoende. Daarom is automatisch betalen veilig en gemakkelijk.

Belangrijk

Kies je voor automatische incasso dan wordt deze in november voor het volgende kalenderjaar gedaan. Lukt het niet direct om je contributie te incasseren dan wordt na twee nieuwe pogingen de betalingswijze omgezet naar acceptgirokaart.

Bij beëindiging van het lidmaatschap door jou, of statutair door het niet kunnen- of hebben voldaan van de contributieverplichting, vervalt het lidmaatschap en daarmee ook gelijk de machtiging voor automatische incasso.


Vul deze machtiging volledig in, onderteken hem en stuur hem vandaag nog op.