Ton Meulendijks verkozen tot vrijwilliger van het jaar

Donderdag, 26 mei 2022

Op 19 mei jl. ging Ton Meulendijks, samen met de bestuursleden Harold van Bree, Sjon Schreuder en Theo Lenting, nietsvermoedend naar de Algemene Ledenvergadering van Sportvisserij Zuid-West Nederland.

Zijn verassing was dan ook groot toen hij door interim voorzitter Ad van Hees naar voren werd geroepen en werd verkozen tot vrijwilliger van het jaar. De voorzitter roemde Ton om zijn jarenlange inzet voor H.S.V. De IJzeren Man als controleur, voorzitter van de beheercommissie en algemeen bestuurslid. Ton kreeg als blijk van waardering een oorkonde, bos bloemen en een enveloppe met inhoud.