Steun uw vereniging

Maandag, 25 april 2022

Speelt u mee met de Vriendenloterij en wilt u uw vereniging een steuntje in de rug geven? Lees dan verder.

Bij de Vriendenloterij kunt u zelf bepalen welk goed doel u wilt ondersteunen. Zo kunt u gaan meespelen voor een club, vereniging of stichting in de buurt. Dus ook voor uw hengelsportvereniging! H.S.V. De IJzeren Man heeft een samenwerking met de Vriendenloterij en u kunt ons ondersteunen door uw loten om te zetten. Het kost u niets, u maakt kans op dezelfde prijzen en u ondersteunt tegelijkertijd onze vereniging.

Hoe kan ik mijn loten omzetten?

1. Bel naar de ledenservice van de Vriendenloterij (088 020 10 20)
  2. Geef aan dat u met uw loten HSV De IJzeren Man wilt ondersteunen

De gegevens van onze vereniging bij de Vriendenloterij zijn:

HSV de IJzerenman
Vriendencode: 20573

Zodra uw loten zijn omgezet ontvangt HSV De IJzeren Man 40% van uw inleg per jaar.

Wat als ik mijn loten niet omzet?

Dat is uw goed recht natuurlijk. De Vriendenloterij bepaald dan zelf het goede doel waaraan een deel van uw inleg besteed wordt.