Nachtvisvergunning 2022

Zondag, 7 november 2021

Het is weer tijd voor de jaarlijkse verlenging van de nachtvisvergunning. Als je ook in 2022 gebruik wilt blijven maken van de nachtvisvergunning, verzoeken wij je om vóór 11 december, de bijkomende kosten voor deze vergunning á € 30,- over te maken op het rekeningnummer van de vereniging:

NL23 INGB 0003 8424 55 ten name van HSV De IJzeren Man
Vermeldt s.v.p. je lidnummer en de omschrijving nachtvisvergunning.

Als je op 11 december de contributie voor het verenigingsjaar 2022 of de nachtvisvergunning niet hebt voldaan, vervalt je recht op een nachtvisvergunning.

We merken dat een aantal leden met een nachtvisvergunning hier niet of incidenteel gebruik van maken. Dit is jammer want we hebben ook een aantal leden op de wachtlijst staan die staan te popelen om volgend jaar te kunnen nachtvissen. Laat het ons even weten als je geen gebruik meer wenst te maken van de nachtvisvergunning, dan kunnen we iemand op de wachtlijst blij maken.

Met vriendelijke groet,

Karpercommissie